DoporučujemeZaložit web nebo e-shop
 

RANČ SILVER CAT

Naše akce za rok 2019

 

 

7.12. MIKULÁŠSKÉ KLÁNÍ

Již tradiční mikulášské klání nemohlo chybět ani letos, a tak jsme se v sobotu po Mikuláši sešli u nás na jízdárně, jak jinak, než v maskách. Jezdkyně soutěžily ve třech kategoriích ve třech soutěžích a nakonec jsme vyhlašovali nejhezčí masku. Všichni si vedli velice dobře. Moji pochvalu mají pak především naše nejmladší členky, které jely závody úplně poprvé. Příští rok se budeme opět těšit.

 

https://kusi.rajce.idnes.cz/Mikulasska_2019/

 

 

 

4.12. MIKULÁŠ HASIČI

Jako každý rok i letos jsme rozdávali radost dětem ve Svítkově před lékárnou. Společně s SDH Svítkov-Popkovice, kteří akci Mikuláš pořádají, jsme obdarovali hodné děti. Občerstvení a zábava byli perfektní. Dětí je každým rokem víc a víc..nezbývá mi tedy než se těšit na příští rok a popřát hasičům hodně sil do dalšího pořádání akcí pro děti.

 

 

9.11. ZAHÁNĚNÍ MOŽDĚNICE

Hrstka opravdových kovbojů se sešla za sychravého podzimu u nás na ranči v Možděnicich, kde jsme symbolicky ukončili závodní sezonu vyjížďkou po nádherné přírodě. K obědu pojedli kovbojské fazole a večer pak zakončili v místní hospůdce na Veselém kopci, kde jsme hráli a tančili do pozdních hodin. Velice vydařená akce. Děkuji všem zúčastněným.

 

 

 

2.11. KURZ S LENKOU Z.

Na kurz s Lekou Zrdáhalovou vyrazila naše svěřenkyně Linda s Edou. Dostali plno drahocenných rad pro další závodní sezonu. Moc děkujeme za pozvání Terce z Blazing Ranch. Moc jsme si to užili.

 

 

14.9. HOBBY ZÁVODY PARDUBICE

V sobotu jsme vyrazili na pardubické dostihové závodiště, kde se konaly hobby westernové závody, ve složení: Linda a Eda, Zuzka a Jimmy, Karolínka a Bess, Eliška a Zuzana. Holky reprezentovaly náš ranč velice obstojně. Podaly perfektní výkony a dovezly domů mnoho cen. Jen tak dál :-)

 

https://lindulee.rajce.idnes.cz/Hobby_zavody_Pardubice/

 

 

 

26.-30.8. DOCHÁZKOVÝ TÁBOR II.

Druhý letošní tábor u koní pro nejmenší proběhl u nás na ranči poslední týden prázdnin. Děti si užili plno zábavy a hlavně koní. Naučili se o koně starat a spoustu jiných užitečných věcí. Těšíme se na další rok.

 

http://kusi.rajce.idnes.cz/Dochazkovy_tabor_II._2019/

 

 

 

12.-16.8. DOCHÁZKOVÝ TÁBOR I.

V půlce srpna jsme na ranči přivítali desítku odvážných dětí, které chtěli okusit co obnáší stát se na týden farmářem a koňákem. Všichni jsme si to náležitě užili.

 

http://kusi.rajce.idnes.cz/Dochazkovy_tabor_I._2019/

 

 

 

15.7.-4.8. TÁBOR MOŽDĚNICE

I letos jsme vyjeli na tři týdny na wellnes na vysočinu. Koně si užili velké pastviny a vyjížďky do přírody, při kterých jsme si i my vyčistili hlavu a odpočinuli si od města. Chodili jsme se koupat do lomu, grilovali, večer hráli hry a užívali si přírody a ticha. Bylo to super...

 

 

http://kusi.rajce.idnes.cz/Tabor_Mozdenice_2019/

 

 

 

 

8.-9.6. ZÁVODY "C,B" KRAKOVANY

Letos nás poprvé reprezentovala Linda s Edou na závodech typu "B", což jsou kvalifikace na mistrovství ČR. Ačkoli to bylo jejich první vystoupení v takto obtížné konkurenci, vedli si velice dobře. Dovezli si dvě čtvrtá a jedno páté místo. Ze sobotních závodů "C" pak přivezli první, třetí a čtvté místo. Moc gratulujeme.

 

 

http://lindulee.rajce.idnes.cz/krakovany/