DoporučujemeZaložit web nebo e-shop
 

RANČ SILVER CAT

Naše akce za rok 2021

 

 

 

 

 

 

SILVESTROVSKÁ A PROSINCOVÁ JÍZDÁRNA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

23.12. VÁNOČNÍ BESÍDKA 

Předvečer Štědrého dne, jsme se jako již tradičně sešli u nás na ranči. Ochutnali vzájemně cukroví, popili vánoční punč a jiné dobroty. Škoda jen, že jsme nestačili udělat společné foto se starými známými. Jinak byla akce moc fajn a všichni jsme si to užili. 

 

 

 

 

 

6.11. HALLOWEENSKÁ JÍZDA

 

První listopadová sobota se u nás na ranči nesla v duchu Halloweenu. Dopoledne se o krásné kokardy popraly holky pokročilé, ve třech jezdeckých disciplínách a nejhezčí masce. Podaly výborné výkony. Jely se westernové disciplíny trail a horsemanship. Z drezúry pak kür. 

Odpoledne se pak utkali jezdci nejmenší, a to v halloweenské jízdě zručnosti. Všichni předvedli dobré výkony, a proto od nás dostali diplomy a sladkosti. Diváci mohli hlasovat, která z masek byla nejhezčí, po sečtení bodů jsme pak vyhlásili a odměnili tři nejlepší masky, které dostaly medaile a samozřejmě něco na zub. Vydařená celodenní akce. Těšíme se na další. 

 

https://kusi.rajce.idnes.cz/Halloweenska_6.11.2021_zacatecnici/

http://kusi.rajce.idnes.cz/Halloweenska_6.11.2021_pokrocili/

 

 

 

 

 

 

JÍZDÁRNA ZÁŘÍ-LISTOPAD

 

http://kusi.rajce.idnes.cz/Jizdarna_zari_listopad_2021/

 

 

 

23.-27.8. SOUSTŘEDĚNÍ II.

Poslední týden prázdnin se u nás nesl v duchu soustředění. Načali jsme westernová pravidla a některé disciplíny již v dubnu, a teď jsme vše dokončili. Probrali jsme rychlostní soutěže včetně her, okrajově i dobytkářské disciplíny. Pak discilpíny anglické, showmanship, reining, riding, superhorse. Tím jsme zakončili vzdělávání na licenci WRC. Potom si holky zkusily nanečisto napsat i test z pravidel, aby věděly, zda uspějí. A na jaře nás čeká licence naostro. Držím všem palce.

 

https://kusi.rajce.idnes.cz/Soustredeni_II./

 

 

 

16.-20.8. DOCHÁZKOVÝ TÁBOR II.

Druhý docházkový tábor si užívalo šest účastníků. Opět se jezdilo, krmilo, vodilo, sbírali bobky a vůbec vše co je u koní potřeba dělat. V pátek se pak závodilo o stošest. Moc jsme si vše užili. Těšíme se na další rok.

 

https://kusi.rajce.idnes.cz/Dochazkovy_tabor_II._2021/

 

 

9.-13.8. DOCHÁZKOVÝ TÁBOR I.

Osm účastnic docházkového tábora v Popkovicích na ranči se učilo jak se postarat o koně. Jezdilo se se sedly i bez, hrály hry a vůbec užívali jsme si spoustu zábavy. Týdenní výcvik jsme v pátek zakončili závody. 

 

https://kusi.rajce.idnes.cz/Dochazkovy_tabor_I._2021/

 

 

11.-25.7. DOVOLENÁ V SEDLECH MOŽDĚNICE

Tradičně jako každý rok jsme na červenec odvezli koně na pastviny v Možděnicích. Z toho 14 dní jsme měli dovolenou pro dospělé v sedlech. Užili jsme si vyjížďky po nádherné přírodě a plno jiných aktivit. Všichni jsme si odpočinuli a nasbírali síly. Až si říkáme, že 14 dní je málo.... Zde pár fotek:

 

https://kusi.rajce.idnes.cz/Mozdenice_2021/

 

 

BESS U HŘEBCE

 

Tak jsme to ještě zkusili. Sice je Bessince už devatenáct, ale snad to vyjde a budeme mít malého hucula. Vybrali jsme jí krasavce z Janovy Hory, černého hřebce jménem Goral Zipp. A teď už nám nezbývá nic jiného, než čekat a těšit se na hříbátko.

 

 

 

JÍZDÁRNA DUBEN-KVĚTEN

 

Tréninky v jarních měsících. Snad se tam všichni poznáte...

 

https://kusi.rajce.idnes.cz/Jizdarna_duben-kveten_2021/

 

 

JÍZDÁRNA ÚNOR-DUBEN

Malá ochutnávka ze zimního a jarního ježdění. Zkrátka jezdit se musí i v nouzovém stavu.

 

https://kusi.rajce.idnes.cz/Jizdarna_leden-duben_2021/

 

 

1.-4.4. VELIKONOČNÍ SOUSTŘEDĚNÍ

Letos jsme velikonoční prázdniny pojali netradičně a udělali jsme si soustředění. Probíraly se westernová pravidla. A každý den jedna disciplína. Probrali jsme tedy horsemanship, pleasure, trail a ranch riding. V neděli jsme pak z těchto disciplín nanečisto jeli závody. Holky byly moc šikovné. V srpnu si ještě při jednom soustředění dobereme zbytek a pak "hurá na licence". 

 

https://kusi.rajce.idnes.cz/Velikonocni_soustredeni_2021/